Zonne–energie

 

 

De samenwerking tussen deze 2 bedrijven is gestart door een gezamenlijke groepsaankoop Zonnepanelen voor Eneco in 2015, Ecomatix, een kleine Brugse starter die zo een project binnen heeft gehaald, daar zijn wij nog steeds heel fier op. Zie volgende link: http://www.focus-wtv.be/nieuws/ecomatix-en-eneco-lanceren-groepsaankoop-zonnepanelen

Door dit succesverhaal zijn wij in contact gekomen met iChoosr, de partner van 'wij kiezen' die ook groepsaankopen verzorgt over heel België, als onderaannemer hebben wij een 4000-tal inspecties van woningen achter de rug, ten behoeve van een PV-Installatie. 

Wij kunnen hierdoor ondertussen stellen dat wij hierdoor heel veel ervaring hebben opgedaan, die we nog dagelijks hanteren in onze inspectiebezoeken bij onze potentiële klanten. Wij merken ook dat dit heel erg nodig is om over de vakbekwaamheid te beschikken, onze klanten zijn heel goed voorbereid en zijn zich bewust van de trends en tendensen die heersen in deze niche. Gelukkig kunnen wij onze klanten totaal oplossingen bieden door de expertise van onze vakmannen. Dit gaat van zonnepanelen, tot zonneboilers, warmtepompen & airco's.